Wie ben ik?

Een grote levensvraag, maar ik probeer ze toch te beantwoorden.

Dagdagelijks hou ik me bezig met het bestuur van Kreatix, het online marketingbureau voor groeiende bedrijven. De helft van onze activiteit is het bouwen van websites, de andere helft is het beheren van marketingcampagnes.

Het bedrijf is opgestart in 2014 met jeugdvriend William. Sindsdien hebben we een mooie groei doorlopen met ondertussen een team van vijf. We bedienen meer dan honderd bedrijven in Vlaanderen.

Daarbuiten hou ik mij bezig met tal van andere zaken. Ik geloof enorm in persoonlijke groei en dat komt mijn leergierigheid ten goede. Dit omvat in geen vaste volgorde:

  • Spelen van squash met mijn vriend Jeroen
  • Fitnessen samen met mijn coach Thomas
  • Lezen van interessante boeken
  • Gamen (nog steeds, een vorm van kunst die ik moeilijk kan laten)
  • Beluisteren van podcasts
  • Reizen naar verre landen
  • Bijleren over financien, budgetteren en compound interest

Mijn doel voor 2020 is het bijhouden van een persoonlijke blog, de site die je nu bezoekt. Ik heb me tijdlang bezig gehouden met journalen, maar ik wou mijn gedachten delen met de buitenwereld. Ik kan niet beloven dat het me zal lukken, maar ik kan wel zeggen dat ik mijn uiterste best zal doen.

Wil je mij iets vragen? oliver@beeckinvest.be