fbpx

Nieuw: Gratis e-book snel groeien op LinkedIn doe je zo – Download hier

Oliver Op de Beeck Logo

HYBRID FOUNDER

Een mindset om alles uit het leven te halen, gebouwd op vier belangrijke pijlers.

Wil je je meer uit je leven halen? Je doelen bereiken? Meer succes hebben?

Heb je je laten overhalen voor coaching, ijsbaden of gratitude journals? Sta je elke dag om 5u op omdat je denkt dat je dan meer zal bereiken? Is het ondertussen duidelijk geworden dat deze acties weinig tot niets bijdragen aan wat je wil bereiken?

Dat gevoel had ik ook.

Ik onderneem al meer dan 10 jaar en kan terugkijken op een succesvolle eerste hoofdstuk van mijn verhaal. Ik was amper 14 toen ik content begon te maken online, en amper 18 jaar toen ik mijn eigen bedrijf begon. Ik heb ongelooflijk veel fouten gemaakt, maar ook ongelooflijk geleerd.

Nu ik kan terugkijken op deze jaren, heb ik ingezien dat er een bepaald systeem zat achter mijn succes. Alleen wist ik dat op dat moment nog niet. 

Ik heb 10 jaar leergeld betaald, zodat ik jou kan meenemen in een systeem dat wél werkt. Een visie op het leven die ervoor zal zorgen dat je wel je doelen zal behalen. Een methodiek die zorgt voor resultaat.

Ik noem het de
‘Hybrid Founder’.

Een founder is iemand die iets begint. Het gaat breder dan ondernemerschap. Het zijn evengoed mensen die iets van hun leven willen maken. Dit systeem werkt voor mensen die een open kijk op het leven hebben. Zij die meer verwachten, zij die beter willen. De mensen die continu denken: ‘Dit kan het toch niet zijn?’ en ‘What’s next?’. Voor zij is dit een systeem dat kan werken. Ben jij zo iemand? Ik wel. 

Een systeem is niets zonder fundamenten. Daarom heb ik jaren nagedacht over hoe ik dit zou uitleggen. Ik kwam tot vier fundamentele pijlers: Run – Lift – Work – Relax. 

Veel mensen steken enorm veel tijd in die derde pijler – werken – maar vergeten de andere drie. Ik heb alles geprobeerd in de laatste 10 jaar, maar dit is een systeem dat werkt voor mij. Door deze 4 pijlers te onderhouden, heb ik ervoor gezorgd dat ik vandaag sta waar ik wil staan. 

Dankzij dit systeem kan ik mijn leven beleven zoals IK het wil, en ik probeer ondertussen de wereld nog een betere plek te maken. 

Mensen helpen zit in mijn aard. Ik heb een groeimindset en haal de meeste voldoening uit andere mensen zien groeien. Het is niet nodig om in het leven alles voor jezelf te houden. 

Met delen kom je verder. 

Als je jezelf herkend in mijn filosofie en je honger hebt voor meer, raad ik je aan om in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Dan zal ik je laten weten wanneer ik meer voor je heb. Want als je voelt dat je een Hybrid Founder bent, dan heb je waarschijnlijk ook weinig geduld. 😉