Nieuw: Gratis e-book snel groeien op LinkedIn doe je zo – Download hier

Oliver Op de Beeck Logo

Hey, ik ben Oli!

Ik onderneem al 16 jaar, waarvan 10 als zaakvoerder van Kreatix.
Hét marketingbureau van Vlaanderen (of zo noem ik het toch). Ik begon mijn carriere als grafisch ontwerper met een gekraakte versie van Photoshop. Daarna starte ik een YouTube-kanaal (één van de eerste in België) en tot slot smeet ik mij volledig in de wereld van marketing. Ik heb drie diploma’s: eentje van het middelbaar, mijn zwembrevet en een veterstrikdiploma. Al loopt dat laatste nog steeds niet vlotjes.

oliver op de beeck

De korte inhoud

In een wereld van streaming, TikToks van 6 seconden én een smartphone die aan onze hand kleeft, kan ik niet anders dan alles samen te vatten in korte puntjes. Wil je toch meer weten? Hieronder kan je nog een diavoorstelling vinden zoals bij ‘de bomma’.

Oli in 12 punten (Precies het songfestival)

De diavoorstelling

Hoe gezellig was dat wel niet toen de bomma de diaprojector bovenhaalde? Ik vind dat een beeld meer zegt dan woorden, daarom toon ik je graag de diavoorstelling van Oli!

ADCF9E09 9886 47A6 895F CADACA40698E

50 kilo afvallen in een jaar

En toen bestonden wondermiddeltjes als Ozempic nog niet hé! Ik woog 134 kilo en dacht op een bepaald moment ‘nu is het genoeg’. Ik viel 50 kilo af op één jaar. Ik maakte er een video over. Het is écht niet moeilijk. Je moet alleen veel karakter hebben.

9452FA27 C20A 499F A739 7312349DB2DD

De wereld ontdekken is mijn grootste hobby

Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Noorwegen, … Ik ben er zot van. Ik heb de reismicrobe van mijn pa gekregen en zet dat voort. Als jonge gast heb ik het privilege gehad om een groot deel van de wereld te zien. Dat pakken ze mij nooit meer af.

Processed with VSCO with a9 preset

Ik zeg graag mijn gedacht

Maar ik krijg ook ongelooflijk veel stress van ‘public speaking’. Dat duurt 5 dagen en 10 seconden. De 5 dagen voor het event, en de eerste 10 seconden. Daarna stap ik met een gigantische high van dat podium. Het brein is toch iets vreemd.

oliver op de beeck evelien helsen

Mijn madam zorgt voor balans

Ik durf al snel heel rationeel te zijn. Zij leert mij om mijn gevoelige kant te laten zien. Samen ontdekken we de wereld, doen we ons ding en ondernemen we. Prachtig vind ik dat. Een vaste relatie brengt zoveel rust en voldoening. Ik teken er voor!

IMG_3135

Ik begeleid studenten

Ik heb altijd spijt dat ik nooit een mini-onderneming heb kunnen doen op mijn middelbare school. Toen het Sint-Gummarus College me vroeg om als jurylid aan te treden, twijfelde ik niet. Dat doe ik ondertussen al 8 jaar met veel plezier.

CleanShot 2024-01-03 at 16.03.44@2x

Samen komen we verder

Al moet ik eerlijk zijn, ik ben niet de beste teamplayer. Ik heb ongelooflijk veel chance dat de Wim en William mij aanvaarden voor wie ik ben. Samen bouwen we aan het verhaal van Kreatix, mogelijks het beste marketingbureau van België. 

Podcasts met Oliver

Ik zeg graag mijn gedacht. Het liefst doe ik dat over een periode van een paar uur.
Daarom vind ik het altijd plezant als ik gevraagd word voor een podcast.
Hieronder mijn favorieten.

Mijn favoriete dingen

Ik vind het altijd super fijn als mensen die ik bewonder lijstjes delen met hun favoriete dingen, tools, aankopen, etc. Ik verwacht nog geen bewondering, maar ik deel het met plezier!

💻 Tech

🛠️ Tools

🎙️ Podcasts

📚 Boeken

🎮 Games

🎵 Muziek