Nieuw: Gratis e-book snel groeien op LinkedIn doe je zo – Download hier

Oliver Op de Beeck Logo

In het leven kan je veel geld en tijd verliezen met de foute partners

Daarom deel ik hier met veel plezier mensen die ik door en door vertrouw. Ik ken ze al jaren, weet dat ze integer zijn en ze doen wat ze zeggen. Da’s tegenwoordig uniek. Deze mensen verdienen hier een plekje.

evelien helsen

Ik laat mijn juridische zaken
over aan Evelien Helsen

Evelien is oprichtster van de Digitale Jurist en helpt me bij mijn algemene voorwaarden, privacybeleiden en cookiebeleiden. In alle transparantie, Evelien is mijn partner. Ze doet dat ongelooflijk goed én voor een scherpe prijs. Ideaal voor ondernemers!

1699387208455

Ik sport al sinds 2018 bij
Thomas Van de Vel

Thomas Van de Vel heeft mij geholpen om 50kg af te vallen op één jaar. Ondertussen zijn we hechte vrienden en kan ik hem alleen maar aanbevelen voor je sportieve uitdagingen. Hij heeft een eigen fitness in Kessel, maar zorgt ook voor personal training met B-Fit.

max weterings

Ik boek al mijn reizen bij
Max Weterings

Max is reisexpert. Ik reis al jaren met hem & hij regelt ook al mijn persoonlijke reizen. Altijd een goed advies en een correcte prijs. Van Frankrijk tot Nieuw-Zeeland! Bereikbaar via WhatsApp en lost elk probleem op.

seppe sels

Ik laat mijn boekhouding over aan
Seppe Sels

Ik heb al 6 boekhouders gehad. Seppe moest dé oplossing worden. Dat maakt hij ook al waar sinds 2019 voor mij en mijn vennootschappen. Een moderne gast die persoonlijk advies geeft en digitaal werkt.

philip jacobs

Ik laat mij verzekeren door
Philip Jacobs

Ondanks zijn jonge leeftijd is Philip Jacobs een verzekeraar van de oude stempel. Je kan die mens gewoon bellen en een woordje uitleg vragen. Dat is ongelooflijk plezant, zeker in een sector waar alles zo onpersoonlijk is geworden.