fbpx

Nieuw: Gratis e-book snel groeien op LinkedIn doe je zo – Download hier

Oliver Op de Beeck Logo

7 op 7 werken: mijn ervaring

Door Oliver Op de Beeck

Door Oliver Op de Beeck

14 februari 2024

Updated: 14 februari 2024

7 op 7 werken

Wat ik leerde uit 5 maanden lang 7 op 7 te werken.

Niet uit noodzaak. Wel voor de uitdaging.

Ik ben ondertussen 10 jaar bezig en hoef eigenlijk niet meer 7 op 7 te werken. Toch wilde ik het nog eens doen. Ik had een nostalgisch gemis naar onze ‘startup-tijden’ waarin we elke dag bezig waren en lange dagen klopten.

In september van vorig jaar besliste ik om, na mijn reis, 5 maanden hard te gaan. Ik ga elke dag werken en zie wat er uitkomt. Meer nog, ik maakte mij ongelooflijk beschikbaar. Ik nam de telefoon op na 17u, ik beantwoordde mails in het weekend en zei ja tegen bijna alles wat op mijn pad kwam.

Hoe is dat nu gelopen?

Puur cijfermatig was K4 2023 bij Kreatix het beste kwartaal ooit. We verbroken elk record en haalden enorm veel projecten binnen.

william matthynssens en oliver op de beeck

Elk bedrijfsproces werd herbekeken en ik innoveerde op bijna elk vlak. We runnen alles efficiënter & onze kwaliteit is nog hoger.

Ik begon weer veel content te produceren voor LinkedIn, want ik deed ook meer. Ik had meer om over te vertellen.

Ik ben van 2x sporten per week naar 5x sporten per week gegaan, puur omdat ik in een ‘productiviteitsmindset’ zat. Mijn brein & lichaam wilden dingen doen. Presteren.

IMG 8820

Omdat het in het weekend vaak rustiger was, bouwde ik mijn persoonlijke site. Ik wilde al langer meer content maken over dingen die ik niet kon delen via Kreatix. Denk dan aan boeknotities, sport-tips of opiniestukken. Ik lanceerde ook een maandelijkse nieuwsbrief & maak wekelijks een video op YouTube. Momenteel groeit dat razendsnel, dus het zou fijn zijn als je je ook op de nieuwsbrief zet!

Het lijkt dus dat deze uitdaging alleen maar voordelen had. Ik moet toegeven, tijdens de wintermaanden was dat écht ideaal. Het sociaal leven staat op een lager pitje, het weer is slecht én dingen opstarten maakt mij altijd gelukkig. Nog sterker dan een vitamine D supplement. 🙂

Zijn er dan ook nadelen aan 7 op 7 werken?

Zeker. Ik moest minstens 2 uur langer slapen dan normaal. Mijn lichaam was elke dag op. Als ik een dag weinig inspiratie had, kreeg ik een schuldgevoel omdat ik niets aan het doen was. Ik heb mijn grenzen niet altijd bewaakt en redelijk wat energie gestoken in nutteloze dingen. Maar hey, niet alles kan perfect zijn hé!

Wat neem ik nu mee uit deze uitdaging?

Dat de wintermaanden een ideale periode zijn om hard te gaan, maar dat je ook moet ontspannen. Een dag niks doen zorgt vaak voor meer resultaat in de toekomst. We hebben allemaal rust nodig. Daarom vertrek ik nu op reis voor meer reflectie, want ik heb het nodig.

Zo’n sprintje trekken was wel eens plezant. Ik voelde me terug 18 jaar. Er is zeker geen spijt en het heeft alles wat ik doe weer naar het volgende niveau gebracht. Nu is de uitdaging om te kijken hoe ik de voordelen kan integreren in een gebalanceerd leven.

On to the next one… 

Dit zijn 3 manieren hoe ik je kan helpen:

  1. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg een melding wanneer ik een nieuw artikel publiceer
  2. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal voor inspiratie en tips
  3. Werk samen met mij via Kreatix om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Het beste van het internet, elke maand in je mailbox!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

oliver op de beeck

Oliver Op de Beeck

Ondernemer, marketeer en chief of experiments. Ik schrijf over alles waar ik mee bezig ben. Na ‘de uren’ ben ik bezig met fitness, reizen & een sporadische game-sessie.

Download gratis de 'online geld verdienen' handleiding 💰

Ontdek 11 bewezen manieren om heel snel online geld te verdienen. Je kan deze bedrijven starten met €0!

Artikels per thema

Het beste van het internet, elke maand in je mailbox!

⚡ Nog meer artikels